Dent-Art is een groepspraktijk met een specifiek concept. Wij werken niet op kwantiteit maar op kwaliteit. De kwaliteit wordt in huis gehaald door een nauwkeurige keuze en doorgedreven evaluatie van het specialisten team. Het zijn allemaal universitair gespecialiseerde tandartsen die ook in hun specialisatie aanzien en herkenning krijgen.

Een mooie mix:

  • van opkomend talent en ervaren deskundigen
  • tussen verworven kennis en vernieuwing
  • van bewezen en vernieuwde technieken

 

Zij worden daarbij bijgestaan door assistentes die bewust gekozen werden op hun emotionele kwaliteiten, hun team spirit en hun gedienstigheid. Attent, begaan, begrijpend zijn maar enkele van hun waarden. Ze worden vervolgens bij ons en aan de hogeschool opgeleid tot volwaardige tandartsassistentes.
Dit brengt ons tot de praktijkvisie en missie.

Quality is a Science Service is an Art”

U als patiënt bent voor ons belangrijk!
Ik, Thomas Schraepen, tracht een TOP TEAM voor u samen te stellen met hoog gekwalificeerde tandartsen (dit is ook de reden waarom zij soms van ver komen) en assistentes die weten wat service bieden is.

Samen met onze office manager, Valerie Van Calster proberen we elk vanuit onze achtergrond deze groep en dit evenwicht te bewaren. Wij bieden u een oplossing op maat en investeren in nieuwe infrastructuren in combinatie met moderne technieken. De bijdrage van onze assistentes op het gebied van logistiek, stoelsassistentie en hygiëne is van onschatbare waarde.

Dent-Art biedt hoge kwaliteitsservice, hierdoor kunnen wij niet werken volgens conventietarief.